Az egészségügyről mindenkinek

Egészségügyi hírek és érdekességek

A tartozások lefaragásával kezd az új kórházigazgató

2015. február 08. - A mi világunk

Új főigazgató és gazdasági igazgató került az egri Markhot Ferenc Kórház élére. Az új vezetők célja: a gyógyintézmény pénzügyi helyzetének stabilizálása, az uniós projekt továbblendítése.

heves_megyei_markhot_ferenc_korhaz-rendelointezete_.jpgVálságkezelésben kórházi vezetőként szerzett gyakorlat és bátorság jellemzi az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet frissen megbízott főigazgatóját, derült ki dr. Tóth Ildikó bemutatkozó sajtótájékoztatóján pénteken Egerben. A főigazgatóasszony hangsúlyozta: egyrészt a kórház lejárt beszállítói tartozásainak lefaragásával kezdi új feladatát, de a folyamatban lévő uniós beruházás nagyságrendje is nagy feladat elé állítja – írja heol.hu portálja.

- Minden remény megvan arra, hogy továbblendüljön a projekt, ezért fogunk dolgozni – tett ígéretet az új igazgató. Dr. Tóth Ildikó belgyógyász, egészségügyi szakmenedzser, aki így fogalmazta meg céljait: a kicsinek tűnő problémák megoldásakor sokszor az derül ki, hogy egy nagy rendszer működésének gondjaként jelentkeznek, melyek megoldása sok esetben jobbítja a betegellátás minőségét. Szeretem látni, hogy munkámnak van eredménye.

A főigazgató mellett új a Markhot Ferenc Kórház gazdasági igazgatója is. Nagy Mária neve nem ismeretlen Egerben, hiszen 1996–2006 között az APEH Heves Megyei Igazgatóság osztályvezetője volt, majd az Észak-magyarországi Regionális Igazgatóság három megyéjében főosztályvezetőként dolgozott.

(radiologia.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-orvosok.blog.hu/api/trackback/id/tr707152475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása