Az egészségügyről mindenkinek

Egészségügyi hírek és érdekességek

Arcon rúgta a beteg az ápolónőt

2015. március 02. - A mi világunk

Békéscsabán, a Réthy Pál Kórház Sürgősségi Osztályán 2014. augusztus 6-án 23 óra 20 perc körül agresszívvá vált egy beteg. Az ápolónőt, aki odament hozzá, az ágyban fekvő beteg kézzel megütötte, majd arcon rúgta. Ezt követően felkelt az ágyból és egy széket próbált hozzávágni az időközben kolléganőjük segítségére érkező egészségügyi dolgozókhoz.

tamadas_korhaz335.jpgSikerült kitérniük, így a szék a nővérpulton egy monitort talált el, ami összetört. Felemelt egy másik széket is, amivel az ajtókat rongálta meg. Az erőszakos beteget a könnyű sérülést szenvedett ápolónő egyik kollégája fékezte meg, majd a rendőr járőrök előállították.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 48 éves gyomaendrődi P. Sándor ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozást a rendőrség vizsgálati osztálya 2015. február 25-én lezárta és az eljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

(hir6.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-orvosok.blog.hu/api/trackback/id/tr267233443

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: QQ Online 2019.05.06. 03:26:17

BIG BOOBS ALURA JENSON gömbölyű szilikonos mellű szépség dug vadul - Tube videók a neten

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása