Az egészségügyről mindenkinek

Egészségügyi hírek és érdekességek

Az év orvosa

2015. február 01. - A mi világunk

Meghosszabbították a jelölési határidőt Az év orvosa pályázaton: február 26-áig várják azokat az orvos-beteg kapcsolatról szóló pozitív történeteket, amelyekkel a páciensek az elhivatottságról tanúságot tevő orvosaikat – 2014-ben megtörtént esetek kapcsán – az Astellas-díjra jelölik.

Újdonság, hogy már nemcsak egy konkrét orvost, hanem akár egy komplett osztályt is lehet jelölni – a De Châtel Rudolf-emlékdíjat tavaly alapították erre a célra.

Csongrád megyéből eddig hat orvost jelöltek betegeik Astellas-díjra: Hideghéty Katalin, az onkoterápiás klinika egyetemi docense, Kiss Irén, az I. számú belgyógyászati klinika adjunktusa, Pintér Sándor, a traumatológiai klinika habilitált egyetemi docense, Rácz Gábor, a gyermekklinika egyetemi tanársegédje, Róka Richárd, az I. számú belgyógyászati klinika belgyógyásza és Tarnai László, a nőgyógyászati klinika főorvosa már biztosan esélyes az elismerésre.

(Délmagyarország)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-orvosok.blog.hu/api/trackback/id/tr307129425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása